Дата публікації:
06 липня 2023
Кількість переглядів:
830
Поділитися:

4 липня на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ вручили дипломи випускникам-бакалаврам. Наказ про присвоєння освітнього ступеня бакалавра та відрахування з числа студентів зачитала декан факультету ІФСК Олена Сушкова.

Дипломи отримали майже пів сотні випускників і випускниць освітніх програм «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю», які здобували освіту за денною, заочною та дистанційною формами. П’ятеро – дипломи з відзнакою! Це Юрій Котляр, Анна Науменко, Ліана Охрименко, Марина Садимака, Анатолій Сердюк.

Далеко не всі випускники змогли розділити зі своїми однокурсниками трепетно-чаруючу мить отримання документа про вищу освіту – війна розкидала людей: хтось за сотні, хтось за тисячі кілометрів, а хтось і за океаном. Ба навіть ті, хто зараз у Сумах, не всі змогли бути присутніми – одна випускниця не без розчарування повідомила, що з роботи не відпустили.

Ті ж, хто прийшов – викладачі, бакалаври, гості – відчули справді родинну атмосферу: щирість у словах, невимушеність у поведінці, відвертість у спогадах.

Розділити радість здобуття освіти прийшла колишня випускниця кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, а нині директорка ТОВ «Телекомпанія СТС» Любов Карпенко. Вручаючи дипломи побажала й надалі здобувати медаосвіту в Сумському державному університеті. Особисто вона про це жодного разу не пошкодувала.

Дякували випускникам і віншували декан факультету Олена Сушкова, викладачі та співробітники кафедри Інна Гаврилюк, Раїса Стоян, Марина Садівнича, Олена Бондаренко, Ярослав Яненко, завідувач кафедри Володимир Садівничий. Рефреном повторювалося найголовніше на сьогодні побажання – Перемоги! Так і буде…

Широкий світ перспектив відкривається перед випускниками. А їхнє місце в аудиторіях займуть спраглі до знань цьогорічні першокурсники. Життя триває! #Медіасвіт_веде_у_всесвіт! Мрії здійснюються!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.