Дата публікації:
14 квітня 2022
Кількість переглядів:
358
Поділитися:

Студенти 2 курсу кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ зустрілись із співзасновником «ЦУКРу» Дмитром Тіщенком. Захід відбувся в режимі відеоконференції в рамках проведення практичного заняття із дисципліни «Теорія, методика і практика журналістської творчості».

Темами обговорення студентів та Дмитра Тіщенка стали робота медіа на російсько-українській війні, проблеми та виклики, які стоять перед професійною журналістикою за таких умов. Окремо обговорили тему волонтерської діяльності медіа «ЦУКР», громадського фонду «Суми» для потреб наших захисників. Зініціював та модерував зустріч викладач-стажист, аспірант кафедри Олександр Горда.
Під час зустрічі Дмитро Тіщенко поділився низкою цікавих фактів щодо діяльності «ЦУКРу» від 24 лютого 2022 року, коли росія пішла війною на Україну, наголосив на відповідальності журналістів у поширенні інформації на війні, розповів про згуртування довкола очолюваного ним медіа чималої кількості авторів, фотографів та інших відомих на Сумщині активістів.
Свої запитання гостю ставили студенти Артем Король, Марія Рашевська, Мирослав Дерев’янко, Аліна Шевченко та інші.
Зустріч зі стейкхолдером справила неабияке враження на студентів кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ. Перш за все, відвертістю, професійною спрямованістю та практичними порадами щодо майбутньої медіадіяльності. Наголосимо: це не перша зустріч студентів із співзасновником «ЦУКРу».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.