Дата публікації:
24 липня 2023
Кількість переглядів:
487
Поділитися:

25–26 травня на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ відбулася ІІ науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих науковців «Сучасний масовокомунікаційний простір: історія, реалії, перспективи». За підсумками конференції підготовлено збірник наукових праць.

До видання увійшли дослідження молодих науковців, аспірантів та студентів, учасників конференції. Загалом 23 публікації 34 авторів. У своїх науково-дослідницьких працях вони розкривають питання комунікації в ТікТок,  інформаційно-психологічних операцій, специфіки висвітлення в медіа теми військовополонених, політичного PR під час російсько-української війни, національної символіки в українській комерційній рекламі, «біологічної зброї» в пропагандистській антиукраїнській війні, розвитку жанру інтерв’ю в українськомовному сегменті ютубу, медіакультури інформаційного простору малих міст України, висвітлення інтернет-виданнями нових реалій шкільної освіти тощо.

Тематика пов’язана з комплексною програмою науково-дослідних робіт СумДУ, безпосередньо з науковим напрямом досліджень кафедри журналістики та філології факультету ІФСК у межах теми «Сучасний масовокомунікаційний простір: історія, реалії, перспективи».

Повний текст наукового збірника доступний ось за цим посиланням: http://surl.li/jjymi.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.