Дата публікації:
18 листопада 2021
Кількість переглядів:
706
Поділитися:

17 листопада, вже традиційно до Міжнародного дня студента, в СумДУ відбулась церемонія оголошення переможців «Кращий студент року 2021». За першість боролися найамбітніші представники та представниці вишу. В номінації «Наукова діяльність. Кращий студент-медійник» перемогу здобула студентка кафедри журналістики та філології Анастасія Дєдова.

– Науковою діяльністю займаюся з першого курсу, – говорить дівчина. – Спочатку не уявляла себе в цій ніші, втім із першими своїми кроками в науку поступово почало приходити розуміння, що я на правильному шляху.

Переможниця зізнається, що мотивацію й натхнення черпала з настанов та порад викладачів:

– Знаєте, наша кафедра – унікальна. Вона поєднує в собі творчість та професіоналізм. Викладачі крокують поруч зі студентами, тож уміють не тільки слухати їх, але й чути. Я впевнена, що разом ми найсильніший та найперспективніший тандем. Дякую всім причетним до мого професійного зростання!

Вітаємо нашу студентку з перемогою! Бажаємо творчих злетів та ще більшої наснаги на шляху до нових звершень. Адже, як писав Чарльз Діккенс, немає на світі такого пагорба, вершини якого наполегливість зрештою не досягне.

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.