Дата публікації:
06 травня 2024
Кількість переглядів:
74
Поділитися:

Асистентка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Олена ІЩЕНКО стала спікером програми підвищення кваліфікації «Віртуальна академічна мобільність з використанням технології Collaborative Online International Learning (COIL): від ідеї до реалізації».

Зустріч відбулась у форматі відеоконференції за ініціативи Центру розвитку кадрового потенціалу та Управління міжнародного співробітництва СумДУ.

Програму створено з метою поширення набутих під час навчання у Зимовій школі Альянсу українських університетів (м. Львів) знань про специфіку й перспективи технології COIL, її значення для посилення інтернаціональної та крос-культурної компетенції учасників освітнього процесу. Олена ІЩЕНКО разом із Інною КОБЛЯНСЬКОЮ та Вікторією ПАНКРАТОВОЮ розповіли колегам про зміст і структуру COIL, допомогли зрозуміти основні процедури розробки проєкту, навчили використовувати цифрові інструменти для реалізації курсу тощо. Учасники також отримали цінні поради як знайти потенційних партнерів.

У доповіді «Шлях до успіху: Реалізація, моніторинг та оцінка COIL-курсу» Олена ІЩЕНКО зосередила увагу на проблемних питаннях перебігу COIL-курсу й пошуку їх вирішення (підготовка пакету документів, організація кожного з етапів співпраці, міжкультурна складова, мовні й психологічні бар’єри, узгодження часу, дат, формування команди викладачів і студентів, реалізація проєкту) та моніторингу, контролю, оцінці результатів COIL-курсу.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.