Дата публікації:
02 травня 2024
Кількість переглядів:
48
Поділитися:

Про це говорили під час практичного онлайн заняття студентів третього курсу кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ із Геннадієм ВОРОБЙОВИМ, керівником медіакомпанії «АГП Медіа», що видає кілька спеціалізованих журналів.

Геннадій Воробйов розповів студентам про сучасний стан аграрного медіаринку Українку, акцентувавши увагу на видавництві паперових журналів. Зокрема говорив про вимоги та виклики, із якими зіштовхнулися журнали «The Ukrainian Farmer», «Наше Птахівництво», «Садівництво по-українськи» після початку російсько-української війни. Керівник проєктів наголосив, що потреба в якісному професійному контенті лише зросла після 24 лютого 2022 року і нині паперові медіа продовжують регулярно видаватися завдяки стабільному попиту цільової авдиторії.

Цікавою була розповідь стейкхолдера про досвід проведення офлайн медійних заходів, що постійно відбуваються в Україні за підтримки медіакомпанії «АГП Медіа».

За підсумками розмови всі її учасники погодилися, що #медіасвіт_веде_у_всесвіт, а значить журналістський всесвіт починається із професійних стандартів, якісних медіа та сучасної освіти. Також наголосили, що нині актуальною залишається потреба глибокої спеціалізації у конкретному сегменті журналістики і, відповідно, вимоги до медійників лише зростають.

Нагадаємо, кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ постійно організовує спілкування студентів зі стейкхолдерами – провідними фахівцями й експертами своєї галузі.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.