Дата публікації:
07 грудня 2023
Кількість переглядів:
163
Поділитися:

На сайті наукового фахового журналу «Образ» (спеціальність 061 Журналістика, науковий напрям соціальні комунікацій), що видається кафедрою журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, з’явився черговий номер видання – випуск 3(43) за 2023 р.

На сторінках журналу представлено наукові дослідження представників Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Сумського державного університету, Київського університету імені Бориса Грінченка, Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Запорізького національного університету, Київського національного університету культури і мистецтв, а також Університету  імені Адама Міцкевича у Познані (Польща).

У своїх наукових дослідженням автори аналізують «Демократичне Цунамі» як онлайн-етап руху за незалежність Каталонії, психологічну стійкість майбутніх журналістів, публічні ідіоми та номіналізацію у дискурсі новин, кризу етики візуальної репрезентації війни, телевізійне мовлення Сумщини періоду воєнного стану, проєкти журналістики даних «The Sigma Awards», книжковий мерч у соціальній мережі «ТікТок», комунікативні практики користувачів соціальних мереж, моделі використання штучного інтелекту українською молоддю та інші.

Випуск журналу 3(43) за 2023 рік можна переглянути за покликанням – https://obraz.sumdu.edu.ua/3-43-2023.

Триває робота над черговим випуском наукового фахового журналу «Образ», який планується до виходу в березні 2024 р. Матеріали приймаються до 15 лютого.

Запрошуємо до співпраці всіх охочих! Деталі, що стосуються подання публікацій, можна знайти на сайті видання – https://obraz.sumdu.edu.ua/.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.