Дата публікації:
14 листопада 2022
Кількість переглядів:
277
Поділитися:

Викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Ірина Жиленко та Олена Іщенко взяли участь міжнародному форумі з віртуального навчання «International Forum on Virtual Teaching and Learning: Harnessing Hyflex and Collaborative Online International Learning (COIL) Developing Global Citizens», що був організований Політехнічними коледжами Камарінес Сур (Філіппіни), Сумським державним університетом (Україна) та Університетом Принца Сонгкла (Таїланд).

Доповідачами на заході були: Том Хендрік Фреймут, фахівець із міжнародних зв’язків факультету природничих наук Університету принца Сонгкла (Таїланд), доктор Багус Джаті Сантосо, доцент кафедри інформатики, заступник директора з академічного розвитку Технологічного інституту м. Сурабая (Індонезія) та Алла Красуля, заступник декана з міжнародної діяльності факультету ІФСК СумДУ. На вебінарі говорили про особливості, досвід та перспективи ефективної організації онлайн-навчання.

– Вважаю форуми, присвячені впровадженню новітніх технологій у навчальний процес, особливо актуальними в наш час. Це сприяє соморозвитку кожного науково-педагогічного працівника, – поділилася враженнями професор Ірина Жиленко.

– Дуже приємно бачити наших науковців серед доповідачів таких заходів. Це свідчить про конкурентоспроможність і престижність нашого університету, – зауважила доктор філософії Олена Іщенко.

Кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ переконана:   науку не зупиняють географічні кордони.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.