Дата публікації:
18 травня 2021
Кількість переглядів:
474
Поділитися:

Викладачі кафедри журналістики та філології в межах виконання робочого пакету «Outreach Media Literacy Courses» міжнародної грантової програми DESTIN «Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність та професіоналізм» (національний проект Erasmus+ KA2) підготували пілотний проєкт «Просвітницьких курсів з медіаграмотності».

Курси мають на меті  формування й розвиток навичок критичного сприйняття  інформації; інформаційної  грамотності; здатності використання медіа в комунікації з іншими людьми. Просвітницький проєкт розрахований на широку громадськість: він може зацікавити учнів середніх шкіл, учителів, студентів і всіх, хто хоче підвищити рівень медіаграмотності.  На сьогодні це 5 навчальних модулів, які містять відеоматеріали, короткий конспект за темою повідомлення, а також тести, за якими можна визначити власний прогрес в опануванні навчального контенту та рівень медіаграмотності.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до тестування пілотного проекту «Просвітницьких курсів із медіаграмотності». За посиланням https://examenarium.sumdu.edu.ua/promo/program/79 ви перейдете до стартової сторінки. Тут ви зможете ознайомитися з інструкцією, як зареєструватися та працювати в програмі. Після опрацювання навчального контенту залиште свій відгук (дайте відповіді на запитання анкети). Для нас дуже важлива ваша думка.

 Олена Кургаліна, ЖТз-71с

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.