Дата публікації:
04 травня 2021
Кількість переглядів:
416
Поділитися:

Студентки 3-го курсу Анастасія Дєдова та Діана Зубар посіли друге місце на  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань «Журналістика».

Конкурс проходив на базі факультету систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Загалом участь у ІІ турі (фінальній частині змагань) взяло 98 молодих науковців із 35 закладів вищої освіти.

Робота Діани Зубар та Анстасії Дєдової базувалася на результатах, здобутих студентками в процесі виконання науково-дослідної теми «Спеціалізована система медичного інформування та безпека особистості в умовах пандемій, криз, інших суспільних потрясінь: формування ефективної соціокомунікаційної моделі», що підтримується НФДУ.

Підготувала студенток до конкурсного змагання доц., к. філол. н. Олена Сушкова.

- Процес написання роботи виявився набагато легшим і захоплюючим, ніж я собі уявляла. Тільки недавно зрозуміла, що наука – це дійсно цікаво. Особливо тоді, коли обираєш тему, яка тобі близька й у якій хочеш розібратися. Найскладніше, напевно, у всьому цьому процесі – захист, адже він відбувається публічно. Тобі ставлять запитання, а ти боїшся розгубитися через хвилювання. Але ми впоралися! – розповіла Діана Зубар.

- Коли вступала на 1-й курс та дізналася про можливість розвиватися в науковому напрямі, то одразу сказала, що це «не моє». Однак після перших «кроків у науку» зрозуміла, що глибоко помилялася. На мою думку, на процес роботи впливає тема, над якою працюєш. Тема цьогорічного дослідження була нам до вподоби, тому ми одразу занурилися в процес пошуку та опрацювання інформації, – зазначила Анастасія Дєдова. – Звичайно, під час захисту було хвилювання, бо це перший досвід виступу на такому рівні. Однак все пройшло набагато спокійніше, ніж ми собі уявляли. Хочу подякувати нашому керівникові, Олені Сушковій, за підтримку та віру в нас. Круто, коли в університеті тобі дають таку можливість для розвитку!

Вітаємо дівчат, їхню наставницю! Дякуємо за якісну роботу!!!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.