Дата публікації:
02 жовтня 2017
Кількість переглядів:
1118
Поділитися:

Одразу дві телепередачі виробництва студTV "11-й поверх" здобули диплом Лауреата Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв "Кришталеві джерела XXVI" (Київ) у віковій категорії "студенти".

Ідеться про спільну роботу студентів двох спеціальностей – "Журналістика" та "Переклад" – відеонарис "Людина, яка об'єднала континенти", створений Ксенією Чорною, Альоною Долгополовою й Артемом Проходою, та дипломну роботу випускників бакалаврату з журналістики Віолетти Самохіної, Дар'ї Кириченко та Артема Проходи "Марафон Олени Петрової" (керівники – доцент Інна Гаврилюк, провідний фахівець Раїса Стоян).

Перша робота подавалася також на конкурс “Видатні українці Канади” канадсько-української організації O.W.L. Open World Learning з нагоди 125-річчя перших українських поселень у цій країні, дійшла до півфіналу та потрапила в TOP-50 із понад півтисячі аудіовізуальних творів.

Щорічний традиційний фестиваль “Кришталеві джерела” проходить під егідою трьох міністерств, кількох фахових спілок, Держтелерадіо та Державного агентства України з питань кіно. Цьогоріч за перемогу в чотирьох номінаціях змагалися 188 учасників. Місія журі була нелегкою: аби визначитися з лауреатами, довелося переглянути 560 творчих робіт (радіо, кіно, телебачення, фото). 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.