Дата публікації:
21 березня 2024
Кількість переглядів:
66
Поділитися:

Професорсько-викладацький склад кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ розпочав навчання в «Академії викладачів журналістики» (Journalism Teachers’ Academy).

20 березня відбулася орієнтаційна зустріч, яка передбачала коротке знайомство, розповідь про принципи навчання, роз’яснення технічних моментів тощо.

Відкрила зустріч Діана Дуцик – виконавча директорка ГО «Український інститут медіа та комунікації» (JTA). Адже саме ця інституція у співпраці з DW Akademie організувала навчальну сесію для наших викладачів і викладачок.

Від DW Akademie колектив кафедри, керівництво Сумського державного університету привітав програмний директор Кирило Савін. Він побажав цікавого навчання й зосередженої участі на здобутті нових викладацьких практичних та академічних навичок.

Керівниця проєкту Ірина Баран закликала брати для себе сповна інструменти, що їх нададуть тренери під час сесій.

Загалом заняття розраховані до початку червня і завершаться захистом індивідуальних проєктів. Тренери розберуть з учасниками питання конструктивного узгодження та навчальних цілей, візуалізації в навчальному процесі, оцінювання, штучного інтелекту, створення відеоматеріалів для викладання онлайн тощо.

– Ми свідомі важливості здобуття викладачами нових знань і навичок, адже це сприятиме покращенню підготовки майбутніх медійників – журналістів, рекламістів та піарників, – які здобувають освіту в нас на кафедрі. Принцип постійного навчання задля навчання інших є філософією кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, – прокоментував похід викладачів в навчання завідувач кафедри Володимир Садівничий.

От саме так і долаємо шлях, де #медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.