Дата публікації:
18 березня 2023
Кількість переглядів:
169
Поділитися:

16 березня асистентка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Олена Іщенко, студенти груп ЖТ-11 та ЖТ-12 взяли участь в онлайн-зустрічі «Стипендіальна програма Mitacs Globalink Research Internship», організованій Управлінням міжнародного співробітництва СумДУ. Спікеркою стала Олена Білоцерківська, яка двічі брала участь у програмі. Вона наголосила, що навчання в одному з провідних університетів Канади для наших студентів – це реально. Потрібно лише вірити в себе і бути готовим до навчання.

Mitacs Globalink Research Internship – міжнародна ініціатива для іноземних студентів із Австралії, Бразилії, Китаю, Колумбії, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Мексики, Тайваню, Тунісу, Великобританії, США та України для дослідницького стажування в Канаді. Участь можуть взяти студенти 3-го курсу бакалаврату денної форми.  Щороку з травня по вересень учасники, які успішно пройшли співбесіду, здійснюють 12-тижневе дослідницьке стажування. Мета програми – зміцнення наукових зв’язків між Україною та Канадою, збагачення національного освітнього й наукового простору закордонним досвідом.

– Було дуже цікаво послухати про реальний досвід студентки, яка поїхала до Канади за програмою обміну Mitacs з усіма фактами, фотографіями та повною інформацією. Загалом зустріч залишила приємне враження, прояснила ситуацію щодо такого складного питання, адже можливість навчатися за кордоном цікавить кожного, – поділився враженнями Захар Ювко.

Студенти кафедри журналістики та філології знають, що постійне самовдосконалення – це той шлях, яким #Медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.