Дата публікації:
05 червня 2022
Кількість переглядів:
298
Поділитися:

Студенти, аспіранти, викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ взяли участь у майстер-класі з Інстаграм-журналістики від німецької мас-медійниці Селіни Беттендорф, яка першою створила інструкцію щодо користування програмами й сервісами в соціальній мережі Інстаграм.

Навчання  відбувалося у рамках спільної програми віртуальної мобільності між Сумським державним університетом та Університетом Йоганна Гутенберга (Майнц, Німеччина) «Медіа у глобальному та європейському контексті» для студентів та аспірантів.

Учасники майстер-класу були поділені на групи, до яких увійшли як  студенти Майнцського університету, так і українські здобувачі освіти задля співпраці над різноманітними Інстаграм-проєктами. Навчання відбувалося синхронно, за допомогою онлайн-технологій у Майнці та Сумах.

До заняття Селіни Беттендорф долучилися також викладачі кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ: вони завдання від німецької колеги виконували в університетській аудиторії.

Беремо краще з міжнародної практики. Втілюємо в навчальний процес підготовки журналістів у Сумах: #медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.