Дата публікації:
23 лютого 2021
Кількість переглядів:
430
Поділитися:

Сумський державний університет провів для абітурієнтів тренувальне ЗНО з української мови та літератури. Воно проходило в режимі онлайн на власній платформі навчального закладу – zno.sumdu.edu.ua. Активну участь у розробці завдань взяли викладачі кафедри журналістики та філології.

Пробне ЗНО з української мови та літератури стартувало першим з-поміж усіх предметів. Участь у ньому взяли учні 11-х класів сумських шкіл та слухачі підготовчих курсів СумДУ. Майбутні абітурієнти могли перевірити свої знання, ознайомитися з особливостями цьогорічних завдань, які суттєво відрізняються за змістом та формою від завдань минулих років.

Розробили пробне ЗНО з української мови й літератури викладачі кафедри журналістики та філології – доц. Ганна Калантаєвська та доц. Інна Гаврилюк.

Наразі ті абітурієнти, які пройшли тестування, отримали підсумкові результати. Окрім того, усі охочі могли долучитися до онлайн-зустрічі, де розробники пробного ЗНО з української мови та літератури пояснили особливості цьогорічного тестування, проаналізували тестові завдання та завдання відкритої форми, відповіли на поставлені запитання.

Сумський державний університет продовжує проводити пробне ЗНО. Тож у подальшому участь у тестуванні з української мови та літератури мають взяти абітурієнти Сумської області.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.