Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
536
Поділитися:

Викладачі кафедри журналістики та філології 21 травня провели онлайн-зустріч із представниками британської громадської організації Мережа етичної журналістики (Ethical Journalism Network) Данікою Ілік та Ханною Сторм

Мета зустрічі – налагодити співпрацю в межах грантового проєкту DESTIN при розробці освітніх онлайн-курсів із медіаграмотності для широкої громадськості. Кафедра журналістики та філології координує робочий пакет грантової програми з розробки таких курсів і в лютому планує запустити пілотний курс на внутрішньоуніверситетській платформі СумДУ «Екзаменаріум». Після цього у вільному доступі для всіх інтернет-користувачів будуть викладені й курси, розроблені іншими дев’ятьма українськими університетами-партнерами проєкту DESTIN.

Освітні курси будуть безкоштовними й охоплюватимуть теми медіакритики, медіавиробництва й медіасистем. Передбачається поділ за рівнями складності, що дозволить доступно подати інформацію для дітей і дорослих. Після завершення курсу учасник зможе отримати сертифікат.

Сторони домовилися, що представники Мережі етичної журналістики нададуть допоміжні матеріали для розробки освітніх курсів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.