Дата публікації:
04 липня 2021
Кількість переглядів:
454
Поділитися:

Винесені в заголовок Симоненкові слова якнайповніше розкривають атмосферу вручення дипломів бакалаврам на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ в перше число липня 2021 року.

26 симпатичних юнаків та юнок, здобувши спеціальність «Журналістика» за освітніми програмами «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю», отримали омріяне й цілеспрямовано здобуте документальне підтвердження вищої освіти.

Наказ щодо присвоєння освітнього ступеня бакалавр та відрахування з числа студентів оголосила декан факультету ІФСК СумДУ Олена Сушкова. Вона ж особисто привітала Олексія Тучу, який на відмінно завершив навчання. Дипломи також вручили та позитивними емоціями поділилися завідувачка кафедри Олена Ткаченко, викладачі Ольга Сидоренко, Тетяна Ковальова, Ярослав Яненко, Юлія Коваль, Володимир Садівничий. Не заради слів говорили й випускники: зокрема Лейла Вишняк та Діана Писанка були напрочуд відверті та позитивно зорієнтовані не лише до навчителів, а також і до студентів молодших курсів та абітурієнтів.

Окрім того бакалаври-медійники зразка 2021 року отримали відзнаки від ректорату й деканату за наукові здобутки, спортивні досягнення, активну громадську роботу.

Атмосферу свята характеризує той факт, що і викладачі, які в такому статусі зверталися до вчорашніх студентів востаннє, і нинішні випускники рефреном говорили практично про одне – мріяти, шукати, діяти, напинати вітрила мрій, не засиджуватись у бухтах спокою, постійно відкривати духовні острови… Саме так, переконані на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, і мурується успіх. Його досягнути зичимо всім і кожному.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.