Дата публікації:
27 вересня 2023
Кількість переглядів:
316
Поділитися:

26 вересня 2023 року в Конгрес-центрі СумДУ відбулося урочисте вручення іменних стипендій голови Сумської обласної державної адміністрації. Серед нагороджених і студентка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Анна ОРОПАЙ, яка навчається на ОПП «Реклама та зв’язки з громадськістю».

Стипендіатами стали здобувачі освіти, які відзначилися високими результатами в науці, спорті, творчості, активно беруть участь в органах студентського самоврядування, волонтерять, здобувають перемоги в міжнародних, всеукраїнських та обласних олімпіадах, конкурсах чи змаганнях. Цього року їх було 41 з 27 навчальних закладів. Серед нагороджених – 5 студентів Сумського державного університету.

Виступаючи з привітальним словом очільник Сумської ОДА Володимир Артюх похвалив стипендіатів за їхні здобутки а також побажав нових перемог та успіхів.

– Я дуже вдячна Богові, батькам за підтримку та, звісно, університету й викладачам за можливості й настанови! Це чудово, що держава підтримує студентів, мотивує рухатися далі навіть під час війни, – зауважила Анна Оропай.

За час навчання вона зарекомендувала себе працьовитою, старанною, відповідальною студенткою. За підсумками атестації має відмінні результати за всіма дисциплінами. Бере участь у науковій діяльності університету, долучається до олімпіад та виборює призові місця.

Вітаємо студентку та бажаємо їй та всій кафедрі ще більше перемог!

Перемоги – це наш код на професійність і, безперечно, це той шлях, де  #медіасвіт_веде_у_всесвіт!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.