Дата публікації:
26 квітня 2023
Кількість переглядів:
298
Поділитися:

24–25 квітня 2023 ГО «Асоціація з міжнародних питань» у межах проєкту «Підвищення якості підготовки молодих журналістів в Україні» провели черговий тренінг та менторська зустріч. До участі в проєкті запрошені студенти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, доцент Тетяна КОВАЛЬОВА, асистент Марина САДІВНИЧА.

Проєкт організований для викладачів факультетів та кафедр журналістики, студентів-журналістів українських закладів вищої освіти, регіоналіних журналістів.

Texty.org.ua спільно з чеською громадською організацією Асоціація з міжнародних питань впродовж п’яти тижнів проведуть п’ять онлайн-тренінгів та менторські групові й індивідуальні зустрічі для учасників, під час яких вчитимуть працювати з даними та створювати власні медіапроєкти.

Навчальний курс передбачає теоретичні та практичні блоки, опрацювання яких допоможе учасникам здобути базові знання та навички для створення власного продукту з Data-журналістики.

– Сподіваємося, наша робота буде якщо не найкращою, то однією з найкращих, і ми здобудемо перемогу в конкурсі, – зазначив Захар ЮВКО.

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Програми трансформаційної співпраці Міністерства закордонних справ Чехії.

Медіаосвіта веде до перемоги! #Медіасвіт_веде_у_всесвіт!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.