Дата публікації:
14 квітня 2023
Кількість переглядів:
277
Поділитися:

8 квітня 2023 р. у палаці Дембіна (Польща) відбулося вручення сертифікатів учасникам міжнародної літньої школи «Міждисциплінарні студії в гуманітарних науках», представникам кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ – Олені Бондаренко (старша викладачка) та Аріні Столбцовій (студентка).

Проєкт реалізовано Університетом імені Адама Міцкевича для студентів, докторантів, аспірантів та науковців партнерських закладів вищої освіти України.

Протягом семи днів представники кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ прослухали лекції проф. Рафала Димчика, Якуба Рибки, Костянтина Мазура, Рафала Вітковського, Конрада Домінаса, Александра Миколайчака та Лукаша Ружицького.

Учасники школи зустрілися з проректором із міжнародної діяльності Рафалом Вітковським та подарували йому книги від кафедри журналістики та філології, які будуть передані до головної бібліотеки Університету імені Адама Міцкевича та Бібліотеки Рачинських.

Цікавими та змістовними були лекції доктора Костянтина Мазура, який поділився досвідом з українськими колегами щодо участі Університету імені Адама Міцкевича в консорціумі «EPICUR».

– Участь у подібних проєктах – це складова підготовки медіафіхівців на кафедрі журналістики та філології. Тож навчаймося – подорожуючи! – констатувала Олена Бондаренко.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.