Дата публікації:
29 лютого 2024
Кількість переглядів:
63
Поділитися:

Здобувач освіти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Єгор САВЧЕНКО під керівництвом асистентки кафедри Наталії ПОНОМАРЕНКО презентував наукову розвідку про краєзнавчі медіаресурси в освітньому процесі.

Наукове дійство відбулося в Національному університеті «Чернігівська політехніка», який став центром для проведення IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Мова й література у вимірах сьогодення: мовознавчий та лінгводидактичний аспекти».

Змішаний формат конференції дозволив зробити подію більш доступною для обміну досвідом та ідеями, зібравши понад 200 представників. Провідні науковці, викладачі та молоді дослідники з різних регіонів України обговорили актуальні питання мовознавства та літературознавства, поділилися напрацюваннями, висловили нові ідеї та концепції, що сприятимуть розвитку мовознавства та літературознавства України. В епіцентрі наукових обговорень були питання вивчення та популяризації української мови, яка в період російської агресії стала могутньою зброєю на шляху до Перемоги для кожного, хто ідентифікує себе як українець чи українка.

Дякуємо ЗСУ за новий день, за можливість проводити такі наукові форуми! Дякуємо за безпечний шлях, де #медіасвіт_веде_у_всесвіт!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.