Дата публікації:
06 березня 2024
Кількість переглядів:
62
Поділитися:

Здобувачі освіти кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ взяли участь у турнірі з паркового волейболу на піску. Захід відбувся у волейбольному центрі університету за ініціативи студентського самоврядування факультету ІФСК.

До турніру залучали змішані команди, що складалися з чотирьох гравців: двох дівчат і двох хлопців. Учасники мали змогу як заздалегідь збиратися в команди, так і знаходити партнерів безпосередньо під час заходу, що створило можливість кожному охочому долучитися до гри. Кількість команд була необмеженою.

Формат турніру передбачав гру за круговою системою, згідно з якою усі команди зустрічаються одна з одною по колу (кожен грає з кожним). Та попри змагальний характер заходу, переможців турніру не визначали. Водночас, головне завдання гри – отримати максимум задоволення – виконано.

Хоча й не вийшло турніру в звичному для нас розумінні, а швидше це була товариська гра, що тривала до закінчення оренди залу, все одно був чудовий шанс для любителів пляжного спорту. Взимку та на початку весни виходити на пляж ще зарано, а тут є така прекрасна можливість згадати той самий біль у ногах і смак піску в роті, – поділився враженнями Анатолій СЕРДЮК, магістрант групи ЖТ.м-31.

Під час дистанційного навчання, коли бракує комунікації, саме такі турніри є дуже крутою ініціативою. Долучаючись до них можеш трішки відчувати цей присмак навчання не дистанційного: знайомишся з новими людьми, які поділяють твоє захоплення, отримуєш від процесу купу позитивних емоцій, яких, на жаль, наразі недостатньо. Подібні ініціативи вдало доповнюють реальність, – прокоментувала Катерина БУРЛЮК, студентка групи ЖТ-31.

Юрій КОТЛЯР, магістр групи ЖТ.м-31

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.