Дата публікації:
17 лютого 2024
Кількість переглядів:
274
Поділитися:

Відбувся черговий медіа-урок школи фестивалю «Медіасвіт веде у всесвіт», ініційованого кафедрою журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ.  Медіа-урок на тему «Соціальна реклама – це цікаво і важливо!» провів член оргкомітету Фестивалю, доцент кафедри журналістики та філології Ярослав Яненко. В онлайновому форматі до заходу доєдналися школярі, майбутні учасники конкурсу соціальної реклами «Восьма барва», що є складовою частиною Фестивалю.

Ярослав Яненко продемонстрував учасникам заходу актуальні приклади соціальної реклами та надав поради, яким чином можна придумати ідею майбутньої реклами, зокрема, були розглянуті метод асоціацій та теорія мотивації. Школярі активно брали участь у вирішенні кейсів із соціальної реклами та пропонували власні варіанти розв’язки сюжетів запропонованих соціальних роликів.

Наступний медіа-урок відбудеться у п’ятницю, 23 лютого, о 17.00 за покликанням https://meet.google.com/yda-irgo-apa

Олексій Гвоздик розповідатиме про те, як зробити класне фото звичайною «мобілкою». Ця тема є актуальною для всіх, але насамперед для тих, хто планує взяти участь у конкурсі «Моя фотоісторія», що відбудеться у межах Фестивалю.

Нагадуємо, що Положення про фестиваль ви знайдете ось тут: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/pro-nas/festyval

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.