Дата публікації:
14 лютого 2024
Кількість переглядів:
255
Поділитися:

Підбито підсумки конкурсу соціальної реклами, що покликана популяризувати читання серед молоді. Друге місце в номінації «Буктрейлер» виборов Єгор САВЧЕНКО – другокурсник кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ.

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка конкурс цього року відбувся ушосте. Його мета – популяризувати читання серед молоді. Для залучення якнайширшої аудиторії організатори заходу пропонують створювати проєкти у форматах плакату, буктрейлера, коміксу й відеоролика.

Традиційно переможців творчого змагання оголошують до Міжнародного дня дарування книг – 14 лютого. На розгляд журі надійшло 105 проєктів від студентів та учнів закладів освіти Полтави, Вінниці, Сум, Полтавської та Рівненської областей.

Приємно, що Єгор Савченко, продемонструвавши професійні навички, увійшов до когорти переможців.

Вітаємо Єгора та його наукового керівника Наталію Пономаренко, асистента кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ!

Принагідно зауважимо, що цьогоріч на адресу конкурсу соціальної реклами популяризації читання надійшла рекордна кількість заявок за шість років існування конкурсу. Тим більш вагоміша перемога, що демонструє професійність підготовки масмедійників у СумДУ. Саме так #медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.