Дата публікації:
13 лютого 2024
Кількість переглядів:
69
Поділитися:

Доцентка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, кандидатка наук із соціальних комунікацій Інна ГАВРИЛЮК взяла участь як голова журі в проведенні першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у Сумській області. Викладачка працювала в номінації «Українська мова та література».

За результатами першого й другого турів, а конкурсні випробування проходили на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, переможцем стала Ганна Войтенко,  учитель української мови Сумського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів № 10 Сумської міської ради. Саме вона надалі представлятиме Сумську область на всеукраїнському рівні.

Почесні друге та третє місця, відповідно, вибороли Леся Мяус, учитель української мови Новосічанського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів Юнаківської сільської ради Сумського району, та  Оксана Зарецька, учитель української мови комунальної установи Сумська спеціалізована школа  І-III ступенів № 29.

Інна Гаврилюк поділилася своїми враженнями:

– Наша кафедра вперше була запрошена до роботи журі в конкурсі «Учитель року». Думаю, що не випадково. На сьогодні українська школа інтегрує в навчальний процес реалізацію наскрізних знань та умінь, зокрема, дає знання з медіаосвіти, те, на чому зосереджена увага нашої кафедри, те, із чим ми йдемо до школярів із тренінгами. Тож нам, викладачам журналістики, та вчителям-філологам, було що сказати одне одному, чим поділитися. І, звичайно ж, став у пригоді наш досвід викладання філологічних дисциплін для медійників, досвід написання та аналізу медіатекстів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.