Дата публікації:
13 жовтня 2023
Кількість переглядів:
176
Поділитися:

Викладачка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Олена Іщенко взяла участь у Міжнародній науковій конференції, що працювала 10–13 жовтня у м. Відень (Австрія).

Захід відбувся завдяки International Science Group, яка  спеціалізується на організації конференцій, виданні колективних та одноосібних монографій із актуальних тем.

Для виступу на IV Міжнародній науково-практичній конференції «The world of modern technologies and inventions» Олена Іщенко підготувала доповідь, присвячену творчості одного з найяскравіших представників сучасного літературного процесу – Юрія Щербака. Доповідачка простежила шлях становлення письменника у контексті літературного процесу другої половини ХХ століття, розглянула особливості ідіостилю автора, проаналізувала жанрову природу малої та великої прози, акцентувавши на відому трилогію-антиутопію «Час смертохристів», «Час великої гри» та «Час тирана». На основі доповіді опубліковані тези «The Style Dominants of the Yuriy Shcherbaks Creative Work» у збірнику матеріалів конференції.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.