Дата публікації:
11 жовтня 2023
Кількість переглядів:
120
Поділитися:

Дорогі друзі!

Радий привітати Сумський державний університет із славним 75-річним ювілеєм!

Особливо пишаюся здобутками викладачів, випускників та студентів кафедри журналістики та філології. Знаково, що на чолі кафедри стоїть лідер нашої журналістської спільноти на Сумщині, а в колективі працюють знані журналісти-професіонали. Надійне поєднання науки і практики, досвіду й молодечого завзяття гарантує якісну підготовку наших майбутніх колег у стінах вашого славного вищого навчального закладу.

Сьогодні, в умовах війни, перед журналістами стоять особливі виклики, і вам як жителям прикордонного регіону, який мужньо протистояв загарбникам і нині продовжує відчувати на собі наслідки повномасштабного вторгнення, це не треба пояснювати. Ви гідні цих викликів і мужньо несете високе звання українського журналіста. Пишаюся вами, друзі, колеги! Національна спілка журналістів України завжди поряд із вами, ми разом на інформаційній передовій. Адже журналісти – важливі!

Нехай знання та досвід, які здобуваєте в стінах університету-ювіляра, стануть кожному з вас у пригоді в будівництві вільної, мирної, переможної України!

З ювілеєм, Сумський державний університете!

Сергій ТОМІЛЕНКО,

голова Національної спілки журналістів України

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.