Дата публікації:
11 жовтня 2023
Кількість переглядів:
118
Поділитися:

Дозвольте мені, як випускниці спеціальності «Журналістика» 2010 року, висловити найщиріші слова подяки та відданості з нагоди 75-річчя діяльності Сумського державного університету. Для мене завжди особливо приємно та гордо вказувати на той факт, що я закінчила саме цей навчальний заклад.

Для багатьох СумДУ став символом не лише високого рівня освіти, але й неперевершеної репутації як одного із найкращих університетів в Україні та за її межами. Унікальна освітня спільнота закладу відома своєю відданістю найвищим стандартам навчання і дослідницької діяльності. Назва університету згадується при численних досягненнях та успіхах його випускників, що свідчить про непереможну силу та важливу роль цієї освітньої установи в житті людини.

Найцінніше, чого СумДУ вдалося досягти за ці роки, – це створити умови для того, щоб випускники стали успішними професіоналами, науковцями, творцями і лідерами. Саме вони є гордістю і найкращим свідченням якості освіти, яку надає Сумський державний університет. Ми, ваші випускники, – життєствердний яскравий приклад того, як здобута освіта перетворює мрії в реальність.

Для мене було великим щастям здобути вищу освіту в СумДУ й отримати цінний досвід і знання, які допомогли в реалізації професійних цілей: від прес-секретаря Першої леді України до засновниці власного агентства позитивних новин BitukMedia. Кожен викладач, кожна пара, кожен день навчання були невід’ємною частиною мого професійного зростання. Із глибокою вдячністю згадую всіх, хто віддано допомагав юним студентам зростати професійно та духовно.

Дорогі викладачі! Із нагоди великого ювілею нашої університетської родини, я хочу від щирого серця висловити найтепліші побажання кожному з вас. Ви – душа й серце цього навчального закладу, ви – вчителі, ментори і натхненники для випускників.

Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю від досягнень, відчуттям гордості від вагомої ролі, яку ви відіграєте у формуванні майбутнього. Бажаю нескінченної енергії, щоб надихати і підтримувати нових студентів у навчанні та дослідженнях. Дякую за вашу важливу працю та відданість, і нехай ваша місія продовжує розцвітати в серцях і розумах молодого покоління.

І хай кожен студент, який крокує коридорами СумДУ, знає, що його майбутнє є світлим та перспективним. А наш рідний Сумський державний університет і надалі залишається символом мудрості, інновацій і розвитку, прикладом високих стандартів освіти та науки для всього світу!

Із найтеплішими побажаннями та глибокою повагою –

Інна БИТЮК,

заслужена журналістка України, засновниця агентства позитивних новин BitukMedia

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.