Дата публікації:
07 вересня 2023
Кількість переглядів:
187
Поділитися:

Асистентка кафедри журналістики та філології ІФСК СумДУ Олена Іщенко взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації на тему «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці здобувачів освіти технічних спеціальностей в країнах Європейського Союзу та України» (м. Люблін, Республіка Польща).

Вебінари відбулися за сприяння громадської організації «Міжнародна фундація науковців та освітян» (МФНО). Це добровільне об’єднання фізичних осіб, створене для розвитку наукового та освітнього потенціалу України на шляху міжнародної наукової трансінтеграції.

Під час зустрічей обговорювалися такі теми: «Інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання», «Інтерактивні технології в освіті України», «Сучасна освіта та нові технології в освіті. Досвід країн ЄС», «Технології SMART в освіті в усьому світі», «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Веб-конференція (інтернет-конференція)», «Змішане навчання або b-learning»,  «Гейміфікація освіти практичні ігри та інтерактивні способи залучення учнів», «Змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та офлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom  та Moodle» та ін.

Головною метою вебінарів у межах підвищення кваліфікації було об’єднання наукового та освітянського потенціалу для інтеграції української науки і освіти в єдиний Європейський освітній простір. Участь у таких заходах надзвичайно важлива для сучасних науково-педагогічних працівників, адже збагачує знання про новітні технології та дозволяє залучати досвід колег із країн ЄС у власній професійній діяльності, – зазначила Олена Іщенко.

Отже, постійне навчання – це цікаво й корисно, і це той шлях, яким #медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.