Дата публікації:
21 червня 2023
Кількість переглядів:
497
Поділитися:

Переможцем конкурсу «Випускний альбом СумДУ-75» стала випускниця кафедри журналістики та філології факультету ІФСК Тетяна ВЕРЕМЄЄВА (2014 рік випуску)! Конкурс приурочено 75-річчю Сумського державного університету.

Згідно з умовами конкурсу випускники різних років мали б викласти на особистій сторінці в соціальних мережах фотографію своїх студентських років і в описі розказати смішну, ностальгійну, цікаву, повчальну або будь-яку іншу історію про університет.

Ось розповідь Тетяни Веремєєвої:

«Моє життя було безпосередньо пов’язане із СумДУ трохи більше 6 років – від курсів перед вступом до університету до диплома спеціаліста. Але рідний універ назавжди у серці і я досі відчуваю себе його частинкою.

Роки навчання в університеті подарували багато перемог та поразок, віру в себе та розчарування в інших людях, страждання через «останнє кохання у житті» і людину, з якою я хочу прожити усе життя, справжніх друзів, з якими крізь роки і відстань залишаємося на одній хвилі, а ще улюблену професію, без якої я не уявляю свого життя.

Я можу довго розповідати, що дуже ціную і поважаю своїх викладачів, які навчили не називати статтями усі журналістські матеріали, намагатися правильно говорити і перевіряти наголоси, що «вагітна – це не хвора», якщо у приміщенні закрити вікна, то у ньому залишиться мало кисню і всі можуть позасинати, що всі ми зомбовані та масифіковані, як начитувати новини, як треба поводитися перед камерою… І ще багато-багато моментів, які колись здавалися важкими і не зрозумілими, але через 10 років у професії стали невід’ємною частиною не лише роботи, а й життя. Ще так багато чому треба вчитися, але саме у СумДУ був закладений фундамент.

СумДУ подарував віру в себе і навчив тому, що коли робиш те, що тобі подобається і вкладаєш у це душу, то це помічають й інші.

У стінах рідного СумДУ ми дорослішали і пізнавали життя.

Годинами говорили в «Мандарині»…

Гуляли у лісочку на фізрі…

Влаштовували веселі тусовки зі студректоратом…

Здається, перераховувати можна безкінечно.

Але головне, що СумДУ – це любов на все життя».

Вітаємо нашу випускницю! Наголошуємо – студенти-медійники найкращі в усьому!

Саме так #медіасвіт_веде_у_всесвіт!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.