Дата публікації:
22 квітня 2023
Кількість переглядів:
305
Поділитися:

Чергову зустріч у межах фестивалю «Медіасвіт веде у всесвіт» від кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ цього разу відбувся у Білозерській ЗОШ І–ІІІ ступенів № 15 Білозерської міської ради Донецької області. Із учнями 10–11 класів працювали заступник завідувача кафедри Інна Сипченко та асистентка Марина Садівнича.

Особливий акцент зроблено на конкурсі шкільних медій та юних журналістів у межах фестивалю «Медіасвіт веде у всесвіт».

Інна Сипченко зосередила увагу на цьогорічних правилах прийому, особливостях оформлення документів, складанні НМТ. Також вона зупинилася на спеціальностях факультету ІФСК та його особливостях.

Про освітні програми «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» старшокласникам розповіла асистента кафедри, фахівчиня пресцентру СумДУ Марина Садівнича. Вона візуально розкрила учасникам зустрічі навчальні та наукові будні кафедри, познайомила з матеріально-технічним оснащенням, викладацьким складом, повідала про цікаві проєкти й можливості, які відкриваються молоді в нас, надала корисні посилання та контакти, що допоможуть школярам із Білозерки бути на зв’язку з кафедрою журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ.

Учасники зустрічі з цікавістю поставилися до інформації, яку надали їм гості. Повідомили, що дехто вже знайомий із Сумським державним університетом, цікавиться його розвитком та можливостями для студентів. Розпитували про відомих випускників, особливості навчання на кафедрі.

Фестиваль «Медіасвіт веде у всесвіт» триває. Долучайтеся до заходів кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.