Дата публікації:
23 жовтня 2014
Кількість переглядів:
249
Поділитися:

23 жовтня у СумДУ відбулося традиційне святкування Дня рекламіста. У дружній і теплій атмосфері зібралися викладачі, керівництво факультету, студенти трьох курсів цієї відносно молодої для нашого університету спеціальності, щоб урочисто відзначити святкову дату.

Захід відкрив канд. соціол. н., керівник секції «Реклама і зв’язки з громадськістю» Ярослав Яненко. Він привітав усіх, хто працює у сфері реклами, та тих, хто ще вчиться цьому ремеслу.

– Наша спеціальність дуже стрімка, вона швидко розвивається. Пройшло тільки три роки, а нам уже тісно в літературній вітальні. А студенти цієї спеціальності з перших днів вливаються в професійну діяльність, – зазначив Ярослав Яненко.

Зі словами привітання до рекламістів звернулася і декан факультету ІФСК Олена Сушкова:

– Я вітаю вас з цим святом, бажаю невпинного руху вперед, здійснення планів, задумів. Створюйте якісну рекламу. Хай вам щастить. Усього найкращого!

Вона згадала також про початок святкування Дня рекламіста у 1994 році та про відкриття в СумДУ спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» у 2012 році.

Олена Сушкова нагородила відзнаками студентів-рекламістів, які беруть активну участь в житті факультету. Активістами-щасливчиками стали Людмила Тютюник та Катерина Смірнова.

Приймали вітання рекламісти і від завідувача кафедри журналістики та філології, проф. Олени Ткаченко:

– Минув рік із минулого такого святкування. Саме тоді нами був запропонований молодіжний фестиваль реклами, що нині має назву «Восьма барва». Сьогодні я хочу нагородити автора цієї назви – Катерину Смірнову. А всім рекламістам бажаю успіхів, щоб не пожалкували про обраний фах.

Викл. кафедри журналістики та філології, канд. наук із соц. к. Анастасія Павленко подякувала студентам-рекламістам за те, що вони вже три роки поспіль роблять 23 жовтня особливим днем. Вона зазначила, що студенти спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» беруть найактивнішу участь у культурно-масовій діяльність факультету. За активну участь у житті факультету грамотами були нагороджені Ірина Сітенко, Олександр Слюсар, Катерина Будакова, Аліна Дубицька, Яна Гнибіда, Юлія Цапліна, Олександр Ковальов, Юлія Ходунай, Юлія Шандиба, Юлія Гриценко, Марина Лаговська, Лейла Бабаєва, Олександр Шилін.

Студентський декан факультету ІФСК Олександр Ковальов теж приєднався до привітань та зазначив, що минулого року на святкуванні Дня рекламіста вручили тільки дві грамоти, а цього разу їх вже десятки.

– Перший курс молодці! За вами майбутнє, – сказав Олександр Ковальов, нагороджуючи грамотами команди першокурсників-рекламістів, що брали участь у квесті, присвяченому знаковій даті.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.