Дата публікації:
25 квітня 2024
Кількість переглядів:
333
Поділитися:

Щойно стало відомо про перемогу у всеукраїнському конкурсі «Відновлення України: шлях до єдності» випускниці магістратури (2022 рік) кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Даші ЛОБАНОК.

Конкурс проводив Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» – громадська організація, що розвиває громадянське суспільство й культуру стратегічної філантропії, а також посилює ініціативи для розбудови демократії в Україні.

На конкурс журналістських робіт «Відновлення України: шлях до єдності» Даша Лобанок подала інтерв’ю з харківським урбаністом Павлом Храмовим, опубліковане в онлайн виданні «Ґвара Медіа». Матеріал присвячений повоєнному відновленню Харкова. Публікацію відзначено за найкраще висвітлення бачення перспектив відновлення українських міст із залученням громадськості.

Конкурс відбувався в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу місцевих і регіональних журналістів з інформування про відновлення та євроінтеграцію України», який реалізує ІСАР «Єднання» за фінансової підтримки Євросоюзу та Німецького фонду Маршалла США. Його організатори та засновники прагнули підтримати якісну, об’єктивну журналістику.

– Найсильніша, ключова думка підготовленого мною інтерв’ю така: щоб побудувати сильне місто, необхідно будувати сильну громаду, – прокоментувала авторка матеріалу.

– Слід зазначити, що Дар’я Лобанок запам’яталася як сумлінна студентка. Тож, бажаю нашій випускниці і надалі так тримати!, – резюмувала Раїса Стоян, старший викладач кафедри.

– Перемоги студентів та випускників – найвища оцінка, найкращий орієнтир у діяльності кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ. Це шлях, де #медіасвіт_веде_у_всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.