Дата публікації:
30 березня 2024
Кількість переглядів:
52
Поділитися:

На сайті наукового фахового журналу «Образ» (спеціальність 061 Журналістика, науковий напрям соціальні комунікацій), що видається кафедрою журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, з’явився черговий номер видання – випуск 1(44) за 2024 р.

На сторінках журналу представлено наукові дослідження представників ННІ журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, ГО «Інтерньюз-Україна», НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», НУ «Львівська політехніка», Сумського державного університету, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, Волинського національного університету імені Лесі Українки, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Національного університету водного господарства та природокористування, Сумського національного аграрного університету, НУ «Одеська політехніка» та інших закладів.

У своїх наукових дослідженням автори аналізують підготовку здобувачів освіти за спеціальністю 061 Журналістика у ЗВО України, комунікаційну конвергенцію журналістики та паблік рилейшнз, медіакультуру як фактор формування громадської думки в малих містах, ризики симбіотичних зв’язків тероризму й масмедіа у висвітленні збройної агресії РФ проти України, принципи бренд-комунікацій в умовах війни, особливості висвітлення війни в Україні на прикладі сайту офіційного іранського масмедіа «Ірна», типологійні особливості сайтів польського академічного радіомовлення, тенденції функціонування жанру «замальовка» в сучасному соціокомунікаційному просторі та інші важливі теми.

Випуск журналу 1(44) за 2024 рік можна переглянути за покликанням – https://obraz.sumdu.edu.ua/1-44-2024.  

Триває робота над черговим випуском наукового фахового журналу «Образ», який планується до виходу у вересні 2024 р. Матеріали приймаються до 2 липня.

Запрошуємо до співпраці всіх охочих! Деталі, що стосуються подання публікацій, можна знайти на сайті видання – https://obraz.sumdu.edu.ua/.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.