Дата публікації:
04 лютого 2024
Кількість переглядів:
93
Поділитися:

У місті Львів закінчилась робота Зимової школи «Global Synergy through Collaborative Online International Learning» (COIL) Альянсу Українських Університетів (Alliance of Ukrainian Universities AUU), до якого  входить Український Католицький університет, Сумський державний, Київський національний імені Т. Шевченка, Київська школа економіки, Національний університет водного господарства та природокористування, Дніпровська політехніка. Кафедру журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ представляла викладачка Олена ІЩЕНКО.

Зимова школа була розроблена з метою надання членам AUU та їхнім викладачам досвіду, необхідного для ефективного процесу інтернаціоналізації, сприяння міжкультурній співпраці, збагаченню освітнього контенту та культивування стійких глобальних партнерств за допомогою технології COIL. Модератором заходу стала Галина ПРОЦИК, заступник проректора з інтернаціоналізації Українського католицького університету.

Олена ІЩЕНКО поділилася враженнями:

–  Під час навчання у Зимовій школі AUU отримала унікальний досвід розробки модулів COIL від іноземних та українських викладачів, познайомилася з інноваційними технологіями викладання. Підсумком мого навчання стала розробка модуля «Література та журналістика: взаємодія та взаємовпливи», який сподіваюсь реалізувати найближчим часом. Курси COIL важливі ще й тому, що дозволяють популяризувати Україну, посилювати її значення на міжнародному рівні через систему вищої освіти. Дякую Сумському державному університету за мождивість отримати нові знання і навички, адже професійне самовдосконалення є тим шляхом, яким #Медіасвіт_веде_у_всесвіт!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.