Дата публікації:
13 грудня 2023
Кількість переглядів:
101
Поділитися:

Чергове практичне заняття студентів другого курсу кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ зі стейкхолдерами було присвячене темі ефективного пошуку цільової аудиторії та роботи з нею. Гостем майбутніх мас-медійників став засновник і власник комунікаційної платформи СкаЖений агроном Сергій АНДРЮЩЕНКО. Зустріч відбулася в режимі відеоконференції в межах дисципліни «Теорія, методика і практика журналістської творчості».

Сергій Андрющенко коротко надав довідкову інформацію про власне медіа, розповів як працював на телебаченні та мав досвід менеджерської роботи однієї з провідних дилерських компаній України. Він зазначив, що не є професійним журналістом, тому вчився працювати зі словом та розуміти потреби цільової аудиторії вже безпосередньо під час роботи.

Медійник підкреслив, що нині його медіаплатформа працює з усіма можливими форматами, де є цільова аудиторія – від паперових медіа, сайтів, соціальних мереж до відеохостингів.

Сергій Андрющенко підкреслив, що сам постійно навчається новим навичкам роботи з контентом, закликавши студентів активно вчитися і ще раз вчитися.

– Бути глибоко в темі медійної діяльності, постійно розвиватися зможе лише той, хто постійно навчається, – наголосив керівник медіа каналу.

Загалом зустріч зі стейкхолдером допомогла студентам кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ глибше розкрити особливості комунікації з громадськими організаціями, краще зрозуміти вимоги до роботи медійників в умовах війни, пам’ятаючи, що #медіасвіт_веде_у» всесвіт.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.