Дата публікації:
23 жовтня 2023
Кількість переглядів:
127
Поділитися:

Доцент кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Ярослав Яненко взяв участь у онлайн-заході «Реклама – двигун прогресу», який було проведено 20 жовтня для студентів Сумського фахового коледжу економіки та торгівлі у форматі бінарної лекції до Дня рекламіста.

Ярослав Яненко у своїй частині лекції «Сучасне рекламне повідомлення» сконцентрував увагу на характері та змістові різноманітних рекламних повідомлень у соціальних мережах, зовнішній рекламі, поліграфії тощо. Іншу частину заходу «Таргетована реклама в культурній сфері та політиці» провела Валентина Опанасюк, доцент кафедри психології політології та соціокультурних технологій факультету ІФСК СумДУ.

Також слухачів бінарної лекції – студентів третього курсу спеціальностей «Маркетинг» та «Готельно-ресторанна справа» Сумського фахового коледжу економіки та торгівлі – Ярослав Яненко познайомив із освітніми програмами кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ, що можуть зацікавити студентів, які у майбутньому бачать себе у сферах реклами, піару, журналістики та мас-медіа.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.