Дата публікації:
20 серпня 2023
Кількість переглядів:
269
Поділитися:

Доцент кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Ярослав Яненко став гостем випуску «Галопом по рекламах» чергового подкасту «Притулок Дилетанта».

Створив «Притулок Дилетанта» Олександр Бабуров – журналіст, який багато років працював головним редактором радіо «Слобода-FM», є лауреатом премії імені Івана Франка та володарем кількох Гран-Прі міжнародних телерадіофестивалів.

У випуску «Галопом по рекламах» Ярослав Яненко розповів про особливості сучасної реклами, про хайп та про те, чому варто навчатися на рекламіста. Як він сам зауважив після запису:

– Розмова вийшла динамічною, адже автор подкасту підготував цікаві й актуальні запитання. Бажаю «Притулку Дилетанта» подальшого розвитку і багато вдячних слухачів! Випуск з нашою розмовою є у вільному доступі на YouTube, тож усі охочі мають змогу його послухати.

– Я й гадки не мав, що все життя тільки й займався подкастами, – жартує Олександр Бабуров. – Загалом проєкт задумувався як радійний. Чому? Тому, що ми лише думаємо, ніби радіо вмирає. Ні! Сьогодні подкасти слухають і молодь, і люди поважного віку. Телебачення треба дивитися, це відволікає. Газети треба читати, що займає час, як і сидіння у соцмережах. А подкасти... За кермом автівки, працюючи, відпочиваючи... Жодної прив’язки тобі ані до приймача, ані до конкретної хвилі. Чому «Притулок Дилетанта»? Гадаю, що обраний стиль спілкування цілком виправдовує цю назву.

Отже, подкасти – це цікаво, і в чергове підтверджує, що #медіасвіт_веде_у_всесвіт!

«Галопом по рекламах» слухати тут: https://youtu.be/yDLVicrsE7I.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.