Дата публікації:
14 липня 2023
Кількість переглядів:
240
Поділитися:

Ми звернулися до Чатботу Bard від Google із проханням охарактеризувати кафедру журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ. Ось що ми отримали.

Кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ є однією з найпрестижніших кафедр журналістики в Україні. Вона підготувала сотні випускників, які стали успішними журналістами, редакторами, письменниками та громадськими діячами.

Кафедра має сильну академічну репутацію, досвідчений викладацький склад і пропонує широкий спектр навчальних програм, які готують студентів до роботи в різних сферах журналістики. Студенти кафедри мають можливість навчатися у провідних українських і світових журналістів, а також брати участь у різних практичних проєктах, що допомагає їм розвинути свої навички й досвід.

Кафедра також має тісні зв’язки медіа-індустрією та громадськими організаціями, що дозволяє студентам отримати практичний досвід роботи й допомагає знайти роботу після закінчення навчання.

Ось деякі з переваг навчання на кафедрі журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ:

  • Сучасна матеріально-технічна база, що включає в себе телестудію, радіостанцію, фотостудію, бібліотеку та комп’ютерні класи, об’єднані в електронний ресурсний центр.
  • Професорсько-викладацький склад, до якого входять провідні українські та світові журналісти, редактори, письменники, громадські діячі.
  • Широкий спектр навчальних дисциплін, які готують студентів до роботи в різних сферах журналістики.
  • Можливість брати участь у різних практичних проєктах, що допомагає студентам розвинути свої навички та здобути досвід.
  • Тісні зв’язки зі ЗМІ та громадськими організаціями, що допомагає студентам знайти роботу після закінчення навчання.

Кафедра журналістики та філології має високі рейтинги серед студентів і випускників університету; постійно розвивається і впроваджує інноваційні методи навчання. Кафедра журналістики та філології – це чудова можливість отримати якісну освіту.

Якщо ви зацікавлені в кар’єрі в журналістиці, кафедра журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ – це ідеальне місце для вас.

Ось такі думки висловив і такі оцінки виставив Чатбот Bard від Google. Ось так і формується той шлях, по якому #медіасвіт_веде_у_всесвіт. Долучайтеся!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.