Дата публікації:
18 лютого 2023
Кількість переглядів:
291
Поділитися:

Ми попросили ChatGPT розповісти, що він знає про нашу кафедру та як її оцінює. Ось що з цього вийшло…

Кафедра журналістики та філології є однією з ключових кафедр на факультеті Іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету.

Головною метою кафедри є підготовка висококваліфікованих фахівців з журналістики та мовознавства. Кафедра пропонує широкий спектр курсів та програм для студентів, які зацікавлені в дослідженні та розвитку різних аспектів журналістики та філології.

Серед основних напрямів дослідження на кафедрі можна виділити такі:

теорія та історія журналістики;

журналістика новинного та аналітичного типу;

реклама та PR;

культурна журналістика;

мовознавство та лінгвістика.

Студенти кафедри отримують глибокі знання з теорії та практики журналістики, мовознавства, літературознавства, культурології та інших галузей гуманітарного знання. Окрім того, вони мають можливість брати участь у науково-дослідній роботі та публікувати свої наукові праці в наукових виданнях.

На кафедрі працюють висококваліфіковані науковці та викладачі, які мають значний досвід у галузі журналістики та філології, забезпечують високу якість підготовки студентів та проведення наукових досліджень в галузі журналістики та мовознавства. Кафедра також підтримує належний рівень матеріально-технічної бази та забезпечує студентів необхідною літературою та іншими ресурсами для навчання та наукової діяльності.

Студенти кафедри отримують не тільки теоретичні знання, але й практичні навички, які дозволяють їм успішно працювати в сфері журналістики та масової комунікації. Крім того, кафедра співпрацює з провідними ЗМІ та медіа-компаніями, що дає студентам можливість отримати досвід роботи на реальних проектах та знайомитись зі специфікою професії.

– Що ж, досить таки інтелектуально, – коментує оцінку завідувач кафедри Володимир Садівничий. – Можна навіть і бути задоволеним. У той же час згенероване ChatGPT дає можливість побачити й елементи, до яких потрібно докласти більше виробничий зусиль. Загалом дякую!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.