Дата публікації:
05 квітня 2018
Кількість переглядів:
659
Поділитися:

Підбиття підсумків конкурсу соціальної реклами відбулося 4 квітня в Сумському державному університеті. Конкурс організували Сумський обласний центр служби крові та секція реклами і зв'язків з громадськістю кафедри журналістики та філології СумДУ

У конкурсі брали участь студенти спеціальностей "Журналістика" та "Реклама і зв'язки з громадськістю" кафедри журналістики та філології СумДУ. Журі відзначило найкращі роботи та нагородило їх авторів подарунками.

Головний приз дістався Валентині Немеш за роботу «Наповни серце життям».

Також були відзначені Валерія Брюховецька (РК-41), Дар’я Жидкова, Юлія Кисленко (РК-42), Анна Літвінчук (РК-51), Марина Молчанова (РК-41), Юлія Нагорна (РК-41), Аліна Терещенко (РК-41) та Віталія Холод (РК-42).

«У першу чергу хотілося показати ідею. Те, що ці люди, які стають донорами, можуть бути нашими колегами, однокласниками – людьми, яких ми знаємо і бачимо щодня. Тому для мене було важливим показати, що ми можемо стати ближче до цих людей і приєднатися до їх дуже доброї справи. Я досить довго вивчаю цю тему, тому мені цікаво, і я би дійсно хотіла стати донором. Думаю, у кожному місті важливо розвивати цю ідею та й, взагалі, у світі. Адже, якщо проблема є і ми можемо допомогти її усуненню, то, мені здається, краще власними силами, з власним поривом це робити», - розповіла студентка четвертого курсу Юлія Нагорна.

Керівник проекту "Маркетинг і реклама" Сумського обласного центру служби крові Ірина Каменська розповіла учасникам заходу про важливість проблеми донорства для сучасної України: «Я вже говорила, що Суми вважається такою неофіційною донорською столицею, але все одно ця тема зберігає свою актуальність. Щодня відбуваються якісь нещасні випадки, щодня люди в лікарнях потребують крові. Наш центр ще займається заготівлею плазми для подальшої її переробки на життєво важливі препарати. Ця тема ніколи не втратить актуальності, і ми завжди будемо працювати над тим, щоб залучати якомога більшу кількість людей до донорства крові».

Владлена Лєдєньова, ЖТ-41

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.