Дата публікації:
14 квітня 2018
Кількість переглядів:
781
Поділитися:

Другокурсниця Валентина Немеш посіла третє місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань "Журналістика", який проходив 13 квітня в Київському університеті імені Бориса Грінченка

За останній місяць це вже друга перемога Валентини на всеукраїнському рівні: раніше студентка посіла третє місце на студентській олімпіаді з журналістики та реклами і зв'язків з громадськістю.

"Ми досліджували в роботі, які стилі життя пропонує молоді сучасна телереклама, – розповіла Валентина (науковий керівник  Юлія Козир).  У силу своїх вікових особливостей молодь здатна частіше підпадати під вплив реклами. Безперечно, я отримала досвід. Це те, заради чого варто писати наукові роботи й відправляти на конкурс. Цікаво було послухати інших «колег по цеху», адже кожна тема наукового дослідження була цікавою".

Кафедру журналістики та філології СумДУ представляла також студентка третього курсу Анна Літвінчук:

"Суми, як і інші міста, має свої особливості, постійно змінюється та відображає інтереси й бажання жителів. У моїй роботі увага була звернена саме на зовнішню рекламу, її особливості, недоліки, можливість формувати та відображати думки соціуму. Конференція дала можливість спробувати свої сили та здобути величезний досвід". За своє дослідження Анна отримала відзнаку й схвальні відгуки конкурсної комісії.

Вітаємо дівчат і дякуємо за якісну роботу!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.