Дата публікації:
14 березня 2017
Кількість переглядів:
1416
Поділитися:

Магістрантка спеціальності «Журналістика» Сумського державного університету Юлія Обельчак привезла диплом другого ступеня зі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Соціальні комунікації».

Захід проходив 10 березня на базі Маріупольського державного університету. До другого етапу очного захисту досліджень були відібрані 19 учасників. Переможна робота стосувалася образу Сумщини в новинах центральних телеканалів і була написана під керівництвом професора, доктора філологічних наук, завідувача кафедри журналістики та філології Олени Ткаченко.

«Насправді, я хоч і сподівалася на високий результат, та не дуже на нього розраховувала, – говорить Юлія, – оскільки були роботи з дуже високим рівнем підготовки й потужною дослідницькою складовою. Я ж акцентувала увагу на дослідженні іміджу свого регіону, тому це дослідження стало для мене надважливим із патріотичної й професійної точок зору. Дуже приємно, що мою роботу так високо оцінили. Значить, я не помилилася в актуальності й іду правильним шляхом розбудови того місця, у якому я живу. Іншими словами – я на своєму місці, а це головне».

Юлія зазначила, що з першого курсу бере участь у різних наукових конференціях та студентських олімпіадах, а це її остання така подорож і, мабуть, найкраща: «Два дні минули легко й невимушено, організатори зробили все, щоб ми просто відпочили й насолодились атмосферою. Це дуже приємно. Та й сам університет – дуже гарна архітектурна споруда, світла й витончена, налаштовує на високе. Увага й гостинність зробили своє діло – я дуже вдячна!».

Кафедра журналістики та філології бажає нових звершень студентці та її науковому керівникові!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.