Дата публікації:
24 червня 2020
Кількість переглядів:
499
Поділитися:

«Подаруй книгу Alma matеr!» – так називається громадська  ініціатива, яку започаткували українські журналісти. Медійники купують книги – посібники та підручники з телевізійної журналістики – за власні кошти та передають рідним ЗВО. У рамках акції з подарунками до СумДУ завітала випускниця магістратури кафедри журналістики та філології, а нині представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення в Сумській області Лариса Якубенко

Пані Лариса передала у фонди університетської бібліотеки 18 нових видань із телевізійної режисури та цифрового ефірного телебачення.

- Організатор благодійної естафети, – каже гостя, – відомий український телевізійник Василь Яцура. Він вважає, що професійні книги майбутнім журналістам повинні дарувати саме професіонали.

Акція діє чотири роки поспіль й об’єднала довкола себе понад 300 представників медіаіндустрії. За ці роки університетські профільні книгозбірні поповнилися 14 тисячами екземплярами нових видань.

Варто зазначити, що Лариса Якубенко також є головою експертної ради роботодавців кафедри журналістики та філології зі спеціальності «Журналістика».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.