Дата публікації:
30 березня 2023
Кількість переглядів:
226
Поділитися:

30 березня асистентка кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ Олена Іщенко взяла участь у вебінарі «Благодійність личить кожному», присвяченому процесам залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно, та які є необхідними для реалізації певного проєкту або своєї діяльності в цілому.

Організував захід Український католицький університет. Учасникам представили інформацію про сутність фандрейзингу,  про залучення коштів через благодійні події, наприклад, благодійні вечори, аукціони та інші заходи. Розповіли, як ефективно планувати й проводити такі події і як комунікувати зі спонсорами та потенційними жертводавцями. Розглянули інструмент щомісячної підписки – нового сучасного способу залучення коштів на діяльність університету, особливості співпраці з Фундаціями та комітетами за кордоном і залучення коштів через ендавменти.

Спікер Андрій Курочка наголосив, що у процесі фандрейзингу потрібно формувати чіткі цілі, конкретні проблеми. Це щодення робота. Потрібен висококваліфікований персонал. Варто пам’ятати, що фандрейзинг дозволяє бути вільним та дарує можливість мріяти.

– Вебінар «Благодійність личить кожному» важливий, адже знайомить нас із інформацією про  фандрейзинг, доводить ефективність процесу в розбудові вишу. Дякуєю працівникам Українського католицького університету, які щедро ділилися своїм досвідом! – зауважила Олена Іщенко.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.