Дата публікації:
23 березня 2023
Кількість переглядів:
273
Поділитися:

Саме це засвідчують представники кафедри журналістики та філології факультету ІФСК СумДУ за підсумками зустрічі зі студентами-прилучанами.

Зокрема асистентка Марина Садівнича, відвідавши онлайн зустріч зі здобувачами Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка, розповіла їм про освітні програми, матеріально-технічне оснащення, практичну та наукову складові підготовки студентів, програми мобільності, а також – перспективи подальшого працевлаштування. Ілюстраціями стали яскраві фотографії з життя кафедри та коротеньке відео, що розкриває студентські будні майбутніх медійників.

Найбільшою цінністю нашої кафедри є її викладацький склад. Ви можете бути впевнені, що отримаєте якісну освіту навіть в умовах онлайн-навчання, адже серед наших викладачів – як досвідчені науковці та практики, так і молоді амбітні професіонали. Тут панує доброзичлива атмосфера порозуміння та співпраці. Активно підтримуються студентські ініціативи, виконуються різноманітні проєкти, є сприяння реалізації студента на будь-якому рівні, підкреслила в своєму виступі Марина Садівнича.

Організував зустріч Центр заочної, дистанційної та вечірньої форм навчання Сумського державного університету. Директор центру Станіслав Мелейчук та відповідальний секретар відбіркової комісії ЦЗДВН Ярослав Решетняк надали присутнім інформацію про нові умови вступу на різні форми навчання, а також розповіли про сам університет.

Присутня на зустрічі заступниця декана із заочної, дистанційної форм навчання факультету ІФСК СумДУ Олена Назаренко познайомила студентів  Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу із освітніми програмами, що реалізуються на факультеті, а  також розповіла про активне студентське життя.

Студентів-журналістів із Прилук зацікавила перспектива отримання освіти в СумДУ – вони активно включилися в розмову, ставили запитання щодо вартості навчання, наявності військової кафедри, особливостей організації освітнього процесу, можливості поєднання навчання із роботою. Тематика запитань та їх тональність свідчили про симпатію до нашої спеціальності та обох освітніх програм.

#Медіасвіт_веде_у_всесвіт, і ми будемо раді бачити випускників Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу в нашій великій студентській родині!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.