Дата публікації:
17 червня 2021
Кількість переглядів:
376
Поділитися:

Учні 10-го класу Сумської ЗОШ № 6 побували з екскурсією на кафедрі журналістики та філології. Старшокласники вже зараз повинні думати про вибір спеціальностей та закладів вищої освіти, тож такі заходи можуть допомогти їм обрати професію.

Учні завітали в клас Apple, де ознайомилися з технічним обладнанням, яке використовують для навчання майбутніх журналістів та рекламістів. А далі була аудиторія з мультимедійною дошкою, яку старшокласники одразу ж випробували: вчилися малювати та писати на приладі. У телестудії майбутні абітурієнти спробували себе в ролі телеведучих та відеооператорів.

Учень 10-А класу Дмитро Драль поділився емоціями:

- Мене вразила телестудія. Було дуже захоплююче побачити себе ніби зіркою.

Як подарунок учні отримали новий випуск газети Сумського державного університету «Резонанс», на шпальтах якої часто друкуються матеріали студентів кафедри журналістики та філології.

Про майбутню професію та університет учні ще думають, кінцевих рішень не ухвалюють, бо попереду ще один навчальний рік. Але й не відкидають, що можуть колись і вони будуть знімати телесюжети, створювати радіопрограми, рекламні матеріали.

Нагадаємо, що наша кафедра готує спеціалістів за такими напрямками,  як журналістика та реклама і зв’язки з громадськістю. Аби дізнатися більше про перелік сертифікатів для вступу в 2021 році, перегляньте гайд старшокласника.

Анна Шпурік, Артем Король,  ЖТ-01

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.