Дата публікації:
21 квітня 2021
Кількість переглядів:
404
Поділитися:

В Ужгородському національному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціологія». Сумський державний університет у конкурсній комісії представляв кандидат соціологічних наук, доцент кафедри журналістики та філології Ярослав Яненко.

Загалом на конкурс було подано 38 робіт з 23 закладів вищої освіти. Студентські наукові роботи оцінювала галузева конкурсна комісія, в яку увійшли науковці з провідних українських університетів.

– У фіналі конкурсу взяло участь 9 студентських наукових робіт, які були присвячені цікавим та актуальним темам сучасності, – розповідає Ярослав Яненко, – зокрема, це гендерні стереотипи сучасного студентства, субкультура футбольних фанатів, медична грамотність у споживчій поведінці студентської молоді, проблеми багатодітних родин, негативні сторони сучасного геймінгу, автомобільний харасмент тощо. Однією з найцікавіших робіт, на мій погляд, була  «Образ успішної людини як елемент пропаганди у сучасному українському кінематографі», яка увійшла до числа переможців.

У зв'язку з карантинними обмеженнями захист та оцінювання студентських наукових робіт проходили в режимі онлайн.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.