Дата публікації:
26 грудня 2019
Кількість переглядів:
517
Поділитися:

Творчий колектив «Backstage of Life», до складу якого входять студентка-журналістка Катерина Шестак, а також аспірантки кафедри журналістики та філології Юлія Коваль і Марина Садівнича, посів перше місце у Всеукраїнському конкурсі соціальних відеороликів з протидії торгівлі людьми «Я не для продажу»

Церемонія нагородження переможців пройшла у Запоріжжі в рамках фестивалю соціального відео. Організатор – благодійний фонд «Посмішка дитини» за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Головна мета заходу – створення якісного відеопродукту, здатного привернути увагу та підвищити рівень обізнаності громадськості щодо протидії торгівлі людьми.

До складу журі конкурсу ввійшли поліцейські, теле- та радіоведучі, експерти з протидії торгівлі людьми, блогери, журналісти та громадські активісти.

Відео наших дівчат було обрано з-поміж тридцяти семи робіт, надісланих зі всієї України.

- Перша участь у такому конкурсі та перша перемога, – ділиться своїми враженнями учасниця творчої групи «Backstage of Life» Марина Садівнича. – Це найкращий подарунок до Нового року. Але перемога не привід зупинятися, адже теми, яких ми торкаємося у своїх відео, надзвичайно важливі. Маємо ще багато ідей та творчих планів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.