Дата публікації:
27 березня 2019
Кількість переглядів:
727
Поділитися:

DOCUDAYS UA – Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Щороку він збирає тих, хто цікавиться документалістикою, має активну громадянську позицію та й, взагалі, тих, хто не байдужий до того, що відбувається в суспільному житті. На відкритті фестивалю побували представники кафедри журналістики та філології. Вони дізнавалися, чим вражатиме DOCUDAYS UA–2019 українського глядача

Викладач кафедри журналістики та філології Раїса Стоян разом зі студентками Мариною Кочмак та Дар’єю Лобанок взяли участь у відкритті XVI Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA. Побувати на заході вони змогли на запрошення ПРООН (Програми розвитку ООН).

Протягом двох днів представники сумської медіа-школи в режимі non-stop переглядали документальні фільми, обговорювали їх разом з авторами та іншими учасниками кінофестивалю. Показ стрічок проходив у столичному кінотеатрі «Жовтень».

Участь у заходах DOCUDAYS UA також взяли студенти та викладачі Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка (м. Київ), Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара (м. Дніпро) та Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (м. Луцьк).

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

корпус «Г», поверх 11

E-mail: [email protected]

Телефон: +380-542-33-02-25, +380-542-68-78-50

Web: https://journ.sumdu.edu.ua/ua/

Локації

Телефонний довідник

При використанні матеріалів з сайту кафедри журналістики та філології посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.